Make your own free website on Tripod.com


2001 Space Odyssey
La 05.05.2001


TURUSSA HAMPPUMARSSITAAN JÄLLEEN

Tavoite: HAMPUN laaja-alaisen hyödyntämisen tukeminen.
 • Kestävän kehityksen vaihtoehto. Ekologisuus, käytännöllisyys, edullisuus ja terveellisyys.
 • Puolustaa HAMPPUA NAUTINTOAINEENA ja LÄÄKKEENÄ käyttävien ihmisarvoa, oikeutta elää tässä yhteiskunnassa ilman vainoa ja syyllistämistä.

  HAMPPU ON JOKAISEN PERUSOIKEUS JA ARVOKAS LUONNONVARA!!

  HAMPPUA KAIKILLE!

 • hamppu on jokaisen oikeus, hyödyksi yksilölle ja yhteisölle, tukea luonnon tasapainolle, hyvä harrastus/ ammatti, helpotusta sairauksiin, apua huumeongelmaan, maaseudun pelastus, ympäristöystävällinen signaali kuluttajille…

  MARSSI LÄHTEE KLO 14.00 PUOLALANPUISTOSTA.

  Värikäs, iloinen, rauhallinen kulkue kulkee läpi keskustan, muistuttaen kyltein ja pantteri-handoutein ihmisille HAMPUN EDUISTA ja KIELTOLAIN VAIHTOEHDOISTA. Musiikkia, karnevaalia, tanssia ja marssia. Pukeutua voit parhaaksi katsomaasi tyyliin, värit ovat sallittuja, kuten myös "naamiaisasut". Tilaisuuden teemaan sopii myös naamioituminen tai jopa paperikassi päässä, symboloiden yleistä lynkkaus ilmapiiriä. Kannattaa tuoda oma kyltti, lippu tms. kertomaan miksi on liikkeellä.

  MARSSI PÄÄTTYY

  Puheisiin, esityksiin ja leppoisaan yhdessä oloon läheisessä puistossa. Luvassa näkemyksiä nykytilanteeseen kieltolaki rintamalla, tutkimuksista samoin kuin käytännön mahdollisuuksista luonnonhyvinvoinnin edistämisessä. Vihreet pantterit jakaa infoa, tiedottaa toiminnastaan. Tarjolla hyvää oloa, vaikuttamisen meininkiä, mukavia ihmisiä, ruokaa, sirkusta.. kuka tietää!

  TERVETULOA MUKAAN!
  Yksin, yhdessä, perheen kanssa..

  MIXI OLLAAN LIIKKEELLÄ?!

  HAMPPUTUOTTEILLA voitaisiin korvata valtaosa tällä hetkellä luonnontasapainoa uhkaavista, valmistusmenetelmistä, raaka-aineista, polttoaineista.. HAMPPUA on käytetty ihmiskunnan historiassa useisiin tarkoituksiin, hyvällä menestyksellä. Sen on todettu olevan yksi arvokkaimmista teollisista raaka-aineista, ja myös suomalainen kapitalismi on alkanut HAMPULLA!! Kun edes osa kymmenistä tuhansista HAMPUN hyödyntämiskeinoista otetaan käyttöön ON MAHDOLLISTA hidastaa ja ajan myötä pysäyttää luonnon "rappeutuminen", jopa PARANTAA LUONNON HYVINVOINTIA!

  HAMPPU ON turvallinen nautintoaine, tehokas lääke, ihmisen HYVÄ YSTÄVÄ. Jokaisella on oikeus parhaaseen tunnettuun lääkkeeseen, HAMPPU ON AINOA TOIMIVA LÄÄKE usealle suomalaiselle(kin). Nautintoaineena on HAMPPU järkevä vaihtoehto, nykyisille laillisille aineille. SEN on samalla havaittu korvaavan "rajumpien" huumeiden käyttöä ja tukevan esim. heroiinin käytöstä luopumista.

  HAMPUN KÄYTTÄMINEN on jokaisen henkilökohtainen asia. Niin kauan kuin toiminnasta ei seuraa vahinkoa muille, on yksilöllä oikeus tavoitella onnea, pyrkiä toimimaan parhaan ymmärryksensä mukaisesti. Yksilön vapaa-aika ei ole yhdenkään oppilaitoksen tai työpaikan omaisuutta, eikä liioin (oikeus)valtion määräys piirissä. Tämän kanssa ristiriidassa ovat esim. nyt vallalla olevat HUUMETESTAUKSET, jotka eivät kerro mitään yksilön suoritustilasta, vain pelkästään paljastavat mahdollisen aikaisemman "kielletyn aineen" käytön. TESTIT syrjivät ja VAINOAVAT etenkin HAMPUN KÄYTTÄJIÄ koska hamppu näkyy pitempään kuin vaaralliset huumeet. Viranomaisten toiminta, yleinen "kauhupropaganda", valheellinen valistus, oppilaitosten käytännön toimet, sakot, tuomiot, pidätykset, omaisuuden tuhoamiset, ihmisarvoton kohtelu.. ovat seikkoja jotka pitkälti aiheuttavat ns. huumeongelman ja ajavat rehdit hampun käyttäjät epäoikeudenmukaiseen asemaan, ahdistaviin tilanteisiin.

  HAMPUNKIELTOLAKI ON RIKOS IHMISOIKEUKSIA ja IHMISYYTTÄ VASTAAN. Vaarannetaan kansalaisten terveyttä ja turvallisuutta laatukontrollittomilla, epävirallisilla markkinoilla. Ohjataan kulutusta vaarallisempiin aineisiin, kieltäen selvästi järkevämmän tuotteen käytön. Hyvin moni ihminen, joka arvostaa elämää, omaa ja muiden hyvinvointia, pyrkien elämään korkeimpien ihanteidensa mukaisesti, pyhittäen päivänsä yhteiselle hyvälle, joutuu yleisen ymmärtämättömyyden takia salailemaan ajatuksiaan, peittelemään arvostuksiaan, piilottelemaan tapojaan, alinomaan puolustelemaan itseään ulkomaailmalle, pelkäämään uransa, toimeentulonsa, perheensä puolesta…

  HAMPUN LAILLISTAMINEN MAHDOLLISTAISI MONTA HYVÄÄ ASIAA! KYLLÄ! Mietis sitä! Lue lisää sivuillamme, koita linkkejämme. Suosittelemme etenkin SKY:n uutispalvelua & drugwarfacts.

  Uudet pantterikotisivut tulossa lähiaikoina!

  ZEKKAA odotellessa 10asiaaHampusta-esite (download)